Skip to main content

Vi letar …. Projektutvecklare med landsbygdsfokus

Då vår nuvarande stjärna går vidare till eget företagande så behöver vi förstärka upp vårt gäng! Leader 3sam är en ideell förening med en liten organisation. Vi vill att du växer med oss och att du har ”rätt glasögon på dig”, dvs delar visionerna för vårt Leaderområde och kan se vart vi vill och är på väg. 

Vi söker dig som är självgående i rollen och som har:

  • Ett socialt engagemang med intresse för lokal utveckling
  • Lätt för att samarbeta
  • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift.
  • God kommunikativ förmåga på engelska, i både tal och skrift. Övriga språk meriterande.
  • God känsla för bild och layout samt kunskaper i verktyg som till exempel MS Office 365 och Adobes programvaror. Meriterande om du kan Lightroom, Indesign, Photoshop, Word Press eller liknande programvaror.
  • Ekonomisk förståelse

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. Du har lätt för att skapa kontakter och nätverk och du har ett förtroendegivande sätt att vara. Du är en god kommunikatör i sociala medier, främst Facebook, Instagram & LinkedIn. Vi värdesätter att du är vänlig, hjälpsam och lyhörd samt att du kan se utmaningar som en källa till drivkraft och stimulans. Vi vill att du är beredd att hoppa in i det mesta vi företar oss och kan skifta fokus snabbt mellan olika uppgifter.

Vårt arbetssätt är flexibelt och arbetet utförs i huvudsak i Leader 3sams geografiska område, Strömsund och Ragunda kommuner. Arbetet utförs både på dag- och kvällstid (även enstaka helger kan förekomma). Kansliet finns på Kullsta, Hammarstrand.

En förutsättning för att kunna jobba med oss är att du har B-körkort och tillgång till bil.

Anställningen är en tjänst om 60 procent med tillträde enligt överenskommelse till och med 231231 med eventuell förlängning av anställningstid samt ökad omfattning.

Denna tjänst behöver tillsättas snarast, så ange hur snart du finns tillgänglig för anställning.

Ange löneanspråk.

Frågor besvaras av verksamhetsledare Sören Oscarsson, soren@3sam.eu eller 070 – 360 60 23.

Sista ansökningsdag är den 26 februari 2023 men vi förbehåller oss rätten att göra löpande urval och eventuellt tillsätta tjänsten, så var snabb om du är intresserad.

Kolla in mer om vad vi gör här:

www.3sam.eu

https://www.facebook.com/3sam.eu

https://www.instagram.com/landsbyggare_ragundastromsund/

 

Leader 3sam har bedrivit utvecklingsarbete i Strömsund och Ragunda kommuner sedan 2008. Offentlig, privat och ideell sektor går samman för att driva en långsiktigt hållbar utveckling. Vårt arbete grundar sig alltid i lokala initiativ och vår målsättning är att projekten som vi medfinansierar ska ge hållbar lokal nytta. Leadermetoden som verktyg för utveckling på landsbygden har funnits i hela EU i över 30 år. Vårt arbete styrs av den lokala utvecklingsstrategi som lokalsamhället har varit delaktiga i att ta fram. Strategin utgår från det lokala perspektivet där områdets utvecklingsbehov och möjligheter har analyserats och sammanställts i form av insatsområden och mål. Vår lokala LAG-styrelse hanterar och prioriterar hur projektmedel ska fördelas.